Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoSikkerhedsgitre

Hvordan vælger jeg det bedste sikkerhedsgitter?


For at vælge det helt rigtige gitter er der først og fremmest nogle praktiske forhold, der gør sig gældende. Hvor bred er åbningen, der skal dækkes? Er det for oven eller neden på trappen? Kan man skrue i væggen? Herefter kommer individuelle ønsker som specielle funktioner, farve, materiale osv.

Nogle gitre har flere anvendelsesmuligheder som for eksempel Flex™ serien fra BabyDan, der kan kombineres på alle tænkelige måder og forlænges i det uendelige.


Alle BabyDan sikkerhedsgitre er godkendt efter nyeste standarder, så det er ikke afgørende for, hvilket et du skal vælge. Det kan åbningens mål derimod være. Husk ALTID at måle åbningen inden du køber et gitter.


Hvad er et presmonteret gitter?

Presmonterede gitre er ikke skruet ind i væggen, men holdt på plads under pres mellem vægge eller karme. Nogle presmonterede gitre skal sættes i spænd, andre skal monteres med wallcups, der tapes fast på væg/karm, så du undgår at lave huller i væggen. Presmonterede gitre er særdeles velegnede til brug for neden af trapper og til at lukke af mellem rum.


Hvad er et vægmonteret gitter?

Et vægmonteret gitter sættes op med vægbeslag, der skrues fast i væg eller karm. Et vægmonteret gitter er særdeles velegnet både til afspærring mellem rum og til toppen af trapper, da vægmonterede gitre ikke har den nederste ramme, som de presmonterede gitre har.


Teksten er skrevet i samarbejde med Henrik Leth Pedersen, Konstruktionschef, BabyDan A/S

Henter produkter ...