Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoNsleep

Nsleep var de første i Danmark til at designe, udvikle og producere produkter med kapok. Deres mål har hele tiden været at skabe et sovemiljø, der er sundt, allergivenligt og allergifrit. Ideen bag Nsleep opstod da Ole Jensen besøgte Thailand tilbage i 2001. Her opdagede han for første gang kapok, da han var en tur på stranden, og fandt ud af at madrasserne var fyldt med naturfiberen kapok. Det var her ideen bag Nsleep opstod, da han var sikker på, at produktet kunne udnyttes endnu mere. Derfor startede han med at få produceret hynder og puder til udemøbler, men fandt ud af, at de egenskaber, som kapokken har, kunne blive udnyttet til at forbedre folks søvnkvalitet.

Nsleep står for Natural Sleep, da alle deres produkter er lavet med tanke på det naturlige. Du har derfor garanti for at produkterne er økologiske, bæredygtige og allergivenlige, så du med ro i maven kan lade dine børn sove med deres produkter.
Produkterne fra Nsleep er lavet på deres egen systue i Vietnam, mens Nsleep har til huse i Skagen. Dette prøver de også at vise ved at der er fokus på det naturlige, minimalistiske og nordiske.

En god nattesøvn er alfa omega, og den har stor betydning for både vores energi og trivsel.
Henter produkter ...
Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af Nsleep, og vi forhandler b.la. Dyner, Puder, Madrasser, Lagner, Indsatser til autostolen

Dyner. Nsleep producerer dyner i kapok. Dynerne er uden blegemidler, kemi og andre skadelige stoffer, derudover har virker de svedtransporterende.
Hvis dit barn sover i et køligt rum, kan dynen holde dit barn varm, det giver en roligere søvn, som betyder meget for dit barns helbred. Kapok har den egenskab, at det modvirker chancen for at udvikle husstøvmideallergi, og det bidrager til et sundt og allergifrit sovemiljø. Kapokdynerne er specialvævet, og lavet i støvmidetæt økologisk bomuld.
Dynerne er lette at vedligeholde, da de blot skal tørretumbles efter behov for at fjerne støvmider og bakterier. Findes både i baby- og juniordyne.

Puder. Kapok er lavet af 100% økologisk bomuld uden nogen former for tilsætningsstoffer eller kemikalier ved forarbejdningen. Det betyder at hverken støvmider eller bakterier kan leve i kapok. Derudover er det et ventilerende materiale som består af 80% luft. Det betyder også at dit barn hverken kommer til at svede eller fryse under søvnen.
Kapokpuden har en lynlås, så du kan justere fyldet i puden så dit barn får den bedste støtte og komfort.
Puderne er lette at vedligeholde, da de blot kan tørretumbles efter behov, for at fjerne støvmider og bakterier. Findes både i baby- og juniorpude.

Madrasser. Med en kapok madras kan du være sikker på at få en madras, der er lavet af økologiske, svedtransporterende og allergivenlige materialer. Det betyder også, at du er sikker på et sundt sovemiljø for dit barn.
Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af kapok madrasser, der b.la. passer til: Rullemadrasser, Liftmadrasser, Barnevognsmadras, Madras til Juno seng, Madras forlængerstykke, Madras til juniorseng, Madras til babyseng.

Lagner. Stræklagnerne fra Nsleep er lavet i kapok-tencel. Det er syet i dobbeltjersey med en blanding af GOTS-certificeret bomuld, tencel og kapok, det giver et slidstærkt og super blødt lagen. Stræklagnerne fra Nsleep findes i mange størrelser, så du kan få et til de fleste behov.
Vådliggerlagenet fra Nsleep giver en god beskyttelse til din madras. Det er lavet i 70% certificeret økologisk bomuld, og bagsiden af vådliggerlagnet har en vandtæt og Oeko-tex-certificeret coating. Vådliggerlagnerne fra Nsleep findes i mange størrelser, så du kan få et til de fleste behov.

Indsatser til autostolen. Når dit barn sidder i sin autostol, kan det hurtigt blive varmt i det kunststof, som autostole er lavet i. Derfor vil en indsats i kapok hjælpe med at ventilere og temperere dit barn. Kapok indsatsen virker også isolerende, så hvis vejret er meget koldt, kan dit barn holde varmen.
Vær opmærksom på, at hvis dit barn har polyester/kunststof på, så vil det ikke give samme effekt, da tøjet vil tage imod varmen og sved, inden det når til indsatsen.