Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoEmmaljunga

Barnevogne i topkvalitet fra Emmaljunga
Din Emmaljunga er fremstillet af tekstiler som kan modstå kolde vintre, varme somre, regnfulde efterår og børns beskidte sko og klæbende fingre!

Hos ØnskeBørn finder du altid et stort sortiment af Emmaljunga vogne, både i alle vores butikker og online. Vi samarbejder med Emmaljunga fordi vi ved, at med en Emmaljunga barnevogn er du sikret en holdbar, komfortabel og sikker vogn. 

Om du er på jagt efter en barnevogn, klapvogn eller kombivogn, tilbyder Emmaljunga en løsning.
Henter produkter ...
Som producent af kvalitetsprodukter i Skandinavien siden 1925 har Emmaljunga lang erfaring med hårde vejrforhold og har derfor udviklet sine egne tekstiler. Tekstilerne er ikke kun smudsafvisende og meget vandafvisende, men giver også fremragende beskyttelse mod sol, vind og kulde. Tekstilerne har solfaktorbeskyttelse på 50+. Det gør at kalecher og solsejl beskytter barnet mod solen.

Emmaljunga sikkerhedstester alle barnevogne i henhold til EN 1888: 2018 og EN1466: 2014. Emmaljunga har også egne laboratorier til test af produkternes og tekstilernes levetid. På den måde kan de hele tiden forbedre produktets holdbarhed. Alle barnevogne er kvalitetskontrolleret gennem hele fremstillingsprocessen, hvilket sikrer at både kvalitet og sikkerhed er indbygget i vognen under produktionen på vores svenske fabrik.