Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoOball

Oball er et populært mærke med motorisk legetøj til børn. 

Deres sortiment består af en lang række produkter i genkendelige former, som indbyder til sjov og kreativ leg. Oball er designet til at underholde de mindre børn og udfordre deres kreativitet og motoriske udvikling. 

Produkterne fra Oball er produceret af plastmaterialer i dynamiske og sjove udtryk. Oballs produkter har store huller, som gør det nemt for små børn at gribe og holde fast i legetøjet.

 Hos ØnskeBørn har du god mulighed for at finde den Oball, der passer til dit barns behov.
Henter produkter ...
Oball Go Grippers biler anbefales som legetøj til børn fra 12måneder og opefter. Har du f.eks. et barn, som er helt vild med Disneys Monsters Inc. eller Peter Plys, kan du helt sikkert finde Oball Go Grippers biler, som vil vække begejstring. 

Oball til de mindste
Til de helt små børn anbefaler vi Oball rangler og bidelegetøj, idet de kan være til stor glæde når den lille er begyndt at få tænder. Produkterne passer til små hænder, er til at få fat i og kommer i mange forskellige farver, som appellerer til små øjne.

Når din baby er blevet lidt større og begynder at interessere sig mere for at røre ved ting, er det værd at tage et kig på Oball Classic serien. Denne serie består primært af plastikbolde med huller hele vejen rundt, som gør, at dit barn kan rulle, trille og gribe let i bolden. På denne måde hjælper Oball legetøj til at udvikle dit barns finmotorik og sanser.

Rengøring
Oball legetøj er praktik og nemt at rengøre. Produkterne kan tørres af med en klud og noget sæbe, og ellers tåler mange af produkterne også en tur i opvaskemaskinen.