Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBIBS

BIBS hos Ønskebørn. BIBS er fokuseret på at minimere deres indvirkning på miljøet, og de er meget engagerede i at passe på kloden, derfor er deres mission at blive grønnere i alt, hvad de gør. Udover at være miljøbevidste gør BIBS også meget på det sociale plan. De hjælper, hvor der er brug for det og støtter til velgørenhed, herunder til Room To Grow, Mødrehjælpen, World Premature Day, Daginstitution i Kenya, og Julehjælp.

Siden den ikoniske Colour-sut er der kommet flere sutter til, som alle er lavet i et flot design og i det sikreste materiale på markedet. Alle sutter er designet og produceret i Danmark. 
Henter produkter ...
Her kan du se de typer sutter som BIBS har i deres sortiment: BIBS Supreme, BIBS Colour, BIBS DeLux, BIBS Boheme, BIBS Couture.

BIBS laver ikke længere kun sutter, de har udvidet deres sortiment med mange flere produkter til dig og dit barn. 

Hos Ønskebørn har vi et bredt sortiment af BIBS produkter, b.la.: BIBS sutter, BIBS bideringe, BIBS suttesnor, BIBS hagesmække, BIBS savlesmække, BIBS svøb, BIBS stofbleer, BIBS sutteflasker, BIBS sengetøj

Alle BIBS produkter har samme karaktertræk, nemlig er de alle: 100% genanvendeligt, 100% BPA og ftalatfrit, 100% sikker, lavet i fødevaresikkert materiale, 100% økologisk GOTS-certificeret.