Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoPhilips AVENT

Philips Avent er et britisk brand, som er en international teknologivirksomhed, der fokuserer på at skabe meningsfuld innovation. 

Philips AVENT producerer en lang række produkter, der gør det lettere at pleje baby i det første stykke tid. De producere sutteflasker, sutter og mange andre ting, som er med til at gøre hverdagen lidt lettere.

Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Philips Avent. Alle produkter er udviklet med forskellige egenskaber og funktioner, så der er god chance for at vi har noget der opfylder netop dine behov.
Henter produkter ...
Amning
Til dig der ammer har vi flasker hvor sutten er brystformet, for at barnet ikke oplever stor forskel når du skifter mellem amning og flaske.

Flasker
Til dig der er mor eller snart mor som giver dit barn flaske, så har vi et startersæt som indeholder det mest nødvendige. Pakken indeholder fire flasker i to forskellige størrelser samt en flaskebørste.

Sutter
Er du på udkig efter nye sutter, har vi helt sikker nogen der opfylder dine behov. Vi har blandt andet selvlysende sutter til om natten, sutter i ultrablød, neutral farvet sutter og sutter med tekst. Udvalget er bredt.