Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoMaxi-Cosi

Maxi Cosi - Autostole og tilbehør til børn

Maxi Cosi er et kendt mærke indenfor autostole, og var endda de første til at introducere autostole til babyer i Europa. 

En Maxi Cosi autostole har sikkerheden i fokus og de komfortable autostole sikrer at din baby sidder trygt og rart i stolen under hele transporten. 
Det er med til at gøre bilturen mere behagelig for alle og giver baby en god mulighed for at tage en lur, mens I kører hjem til familien eller ud for at handle ind.
Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg fra Maxi Cosi. 

I vores udvalg af autostole, har vi blandt andet autostole med og uden ISO-Fix. 
Med det smarte ISO-Fix er det nemt at klikke en Maxi-Cosi autostol korrekt fast i bilen, så den sidder som den skal. 

Udover autostole har vi også et udvalg af blandt andet klapvogne, pusletasker og lifte. 
Udvalget fra Maxi Cosi findes i mange farver, som gør det nemmere at finde en man syntes er pæn. 

Vi har mange autostole fra Maxi Cosi. En smart og funktionel autostol, er Mica autostolene. Den har 360 graders rotation, som gør det nemt for dig at sætte dit barn ind i bilen. Derudover har den ISO-Fix som gør at den er nem at installere, og har visuelle indikationer som viser om den er korrekt monteret i bilen. Passer til børn fra nyfødt og op til 4 år.

Klapvogne fra Maxi-Cosi. En af de nyere og mest populære produkter, er Lila XP Klapvogn. Det er en smart og funktionel vogn, som kan klappes sammen med kun én hånd. Den fås i to farver, og passer til en max vægt på 22 kg.

Sikkerhed i føresædet. Sikkerheden betyder alt, og derfor anbefales der, at børn i autostole er bagud vendt så længe som muligt, for at skabe størst sikkerhed ved kollision. Der anbefales bagud vendt stilling til barnet er omkring 4 år eller maks. 18 kg.