Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBiOBUDDi

Miljøvenligt bioplast legetøj
Bioplast legetøjet fra BiOBUDDi er ikke blot bedre for miljøet, end andre byggeklodser produceret i plast, det er også en rigtig tryg måde at stimulere dit barns kreativitet og læring på. 
BiOBUDDi har nemlig siden 2011 gjort det til sin mission at udvikle byggeklodser i plast, som er skånsomme for miljøet og sjove for dit barn at lege med.

BiOBUDDi byggeklodser - en kilde til leg og læring
De fine miljøvenlige byggeklodser i bioplast fra BiOBUDDi er ikke blot skånsomme for miljøet, de er også en sjov måde at stimulere dit barns kreativitet og indlæring på. For BiOBUDDi er "sjov" nemlig synonym med at skabe og kreere alverdens dyr, bygninger og figurer - alene, eller sammen med andre børn.
Henter produkter ...
BiOBUDDi udvinder plastikken til sit bioplast legetøj fra sukkerrør. 
BiOBUDDi producerer sine miljøvenlige byggeklodser i Holland, hvor restproduktet fra sukkerrørene blandes sammen med andre naturlige ressourcer. 
Og vupti! Så er sukkerrør pludselig forvandlede til bioplast byggeklodser - til glæde og til gavn for både dit barn og miljøet. BiOBUDDis byggeklodser i plast er naturligvis også genanvendelige, og BiOBUDDi gør også meget ud af at benytte miljøvenlig produktionsmetoder og emballage til sine byggeklodser.

Med BiOBUDDi byggeklodser stimuleres dit barn til at bruge sin kreativitet og til at eksperimentere med de mange forskellige måde hvorpå byggeklodserne i plast kan sammensættes. Byggeklodserne er samtidig udviklet til at kunne håndteres af små børnehænder og kan også være med til at styrke dit barns motorik. BiOBUDDi byggeklodser kommer i forskellige serier, som kan bl.a. kan hjælpe dit barn til at lære at tælle eller til at lære de vilde dyr bedre at kende. Så ta' dit barn i hånden og lad dem lære giraffen på steppen eller skildpadden i sumpen bedre at kende.