Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoSTORK

STORK Barnevogn har været undervejs siden 2012, men endelig, i 2015 kom den første STORK Barnevogn i butikkerne.
 
Målet med STORK Barnevognen var at skabe en funktionel barnevogn, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor blev STORK Barnevognen testet i af flere omgange under udarbejdelsesfasen, for netop at få lavet den bedste barnevogn.

STORK Barnevognen opfylder alle børnefamiliers behov. Barnevognen kan nemt og hurtigt klappes sammen, så den passer lige ned i bagagerummet på selv de mindste biler. 

Det er kun i Norden, at vi bruger barnevogne med et liggemål på over 80cm. Derfor får du med STORKS Barnevogn et stort liggemål på hele 97 cm, så der er plads til at den lille kan vokse i barnevognen og stadig ligge helt udstrakt.

STORK forhandles kun hos ØnskeBørn - så tag et kig, vi har flere valgmuligheder, så du kan få den barnevogn der opfylder netop dine behov. 
Henter produkter ...
STORK Barnevognen har et stel i et innovativt design, som gør at den er hurtig at klappe sammen og kan indstilles efter behov. Derudover har barnevognen et godt låsesystem som sørger for at give jeres barn den bedste optimale sikkerhed. 

STORK Barnevognen har let aftagelige punktérfrie hjul med påmonterede aksler.

Har du bestemte ønsker for din barnevogn? Så kan du med STORK Barnevogn vælge 3 forskellige farvestel samt 4 forskellige skinstyr farver til din barnevogn. STORK Barnevognen er et godt køb, hvis den skal bruges i flere år og hvis I ønsker flere børn. 

Når du køber en STORK Barnevogn, får du nemlig 36 måneders servicegaranti, så du altid kan få din vogn serviceret.