Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoMamamemo

Mamamemo blev grundlagt af Anette og Poul Erik Pedersen, som i 1997 også overtog Astrup Group. Navnet Mamamemo har et personligt og finurligt tvist, da det er dannet ud fra en sammensætning af Anette og Peters fire børns navne. Sætter du de første to bogstaver i børnenes navne sammen, danner de nemlig navnet Mamamemo, da parrets fire børn hedder Marie, Mads, Mette og Morten.

Mamamemo har fra start fokuseret på at producere trælegetøj af høj kvalitet og med et unikt design. Alt Mamamemos legetøj designes derfor in-house, og der bruges stor energi på at udvikle produkter med fokus på detalje og genkendelighed. Ligegyldigt hvilket Mamamemo produkt, du står med i hænderne, kan du samtidig også være sikker på, at du står med et produkt af høj kvalitet, som kan tåle at blive leget med hver dag uden at gå i stykker.

Alt legetøj fra Mamamemo er FSC-certificeret og CE mærket.
Henter produkter ...
Mamamemo isbod og legemad i træ. Hvem har ikke stået som barn og leget iskiosk? Det har vi i hvert fald hos ØnskeBørn. Derfor er vi heller ikke overrasket over, at Mamamemos isbod er populær blandt mange børn. Isboden indeholder alt hvad man kan ønske sig. Der medfølger bl.a. en plakat, som kunderne kan vælge is ud fra, om som barnet så selv skal sammensætte rigtigt omme bag disken. Kombinér evt. Mamamemos isbod med andre produkter som Mamamemos legepenge, kasseapparat, vaffeljern, sodavand eller flødeboller - og isboden må siges at være opgraderet til en vaskeægte iskiosk.

Mamamemo legeværktøj i træ
Mamamemo giver børn rig mulighed for at lege rolleleg. Med Mamamemo legetøj i træ kan de lege købmand, læge, gebissnedker og meget mere. 

Med Mamamemos serie af legeværktøj i træ, er det muligt at samle alt det værktøj, en vaskeægte tømrer har brug for. Værkstedsbænken er en komplet arbejdsstation for enhver lille tømrer og med det praktiske værktøjsbælte og madpakken godt pakket, er dit barn klar til dagens "arbejde".