Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBaby Jogger

Baby Jogger har produceret klapvogne siden 1984.

Baby Joggers produkter er udviklet med det formål at gøre hverdagen som forældre lettere. Baby Joggers vogne er robuste, og kan klare alt fra den ujævne tur i skoven til en almindelig tur rundt i byen. Desuden har deres vogne en 360 graders drejefunktion, som gør dem nemme at have med at gøre. 

Derved er Baby Joggers klapvogne et godt bud til dig som er en aktiv forælder, som f.eks. har dit barn med ude på en løbetur.


Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Baby Jogger

Vi har flere forskellige vogne, samt tilbehør hertil. 
Baby Jogger gør det nemt at have børnene med rundt på ferien, i byen og i skoven. Takket være det smarte sammenklappelige stel, som kan klappes sammen selv med et barn på armen. Med denne funktion fylder City Mini vognen ikke meget og kan nemt bæres og lægges i hattehylden i flyet.

Har du tvillinger? Så er City Mini GT-tvilling smart, fordi den kan rumme begge tvillinger og de forreste hjul kan både dreje og låses. 
Til de kolde måneder har vi en Hand Muff fra Baby Jogger, som man fastgøre på klapvognen. De holder hænderne varme og tørre, og er simpelthen et must til vintermånederne. Det har teddyfór indeni, og det ydre stof er vand og vind afvisende.