Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoHoppekids

Hoppekids - Børnemøbler og interiør til børneværelset

Hoppekids leverer børnemøbler og tekstildesign til senge og børneværelser. Mange af deres møbler er svanemærkede, så du er sikrede møbler som belaster miljøet mindst muligt og lever op til høje miljø- og bæredygtigheds krav. Deres svanemærkede møbler indeholder derfor ingen form for sundhedsskadelige kemikalier eller andre giftige stoffer.

Flotte farver. Alle møbler fra Hoppekids har stærke farver, som gør børneværelset mere farverigt. Med alle de forskellige farver, giver det en god mulighed for at dit barn kan vælge deres yndlingsfarve. 
Vil du give mere farve og mønstre til værelset, kan du kombinere det med Hoppekids hynder, forhæng og andre tekstiler.
Henter produkter ...
Hoppekids børnemøblernes stærke farver gør børneværelset levende og farverigt, og børnene kan vælge lige den yndlingsfarve, de allerhelst vil have på deres værelse. Møblerne kan gøres personlige med hynder, forhæng og andre tekstiler, så der også kommer et mønster på møblerne, der gør de fleste drenge og piger glade. For eksempel bliver en Hoppekids køjeseng meget hyggeligere med et forhæng.

Børnemøbler. Du kan gøre børneværelset meget sjovere med Hoppekids børnemøbler. Fx finder du spændende senge til børnene i form af Hoppekids Ida Marie juniorseng, Hoppekids halvhøj seng eller Hoppekids seng med rutchebane.
De seje nye Ida Marie hussenge er et hit på børneværelset både hos de små og store legeglade børn. Her kan laves hule, opbevares legetøj og skabes masser af nye eventyr.

Hos ØnskeBørn kan du finde et udvalg af Hoppekids til børneværelset. 

Det gode ved Hoppekids produkter er, at de er multifunktionelle og har mange kombinationsmuligheder.

Med Hoppekids halvhøj seng kan du gøre børneværelset mere hyggeligt, og der kan tilkøbes forhæng til sengen, så dit barn kan lave hule under sengen. Har dit barn meget legetøj kan der også opbevares legetøj under sengen, og på den måde lave et lille legerum.

Svanemærket. Mange af Hoppekids møblerne er Svanemærkede, hvilket betyder at de lever op til høje miljø- og bæredygtigheds krav.