Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontobObles

bObles - Motoriske og multifunktionelle tumlemøbler

Tumletid – bObles kom til tumletid med din baby (0-12 mdr.) Lær, hvordan du kan understøtte dit barns grovmotoriske udvikling. 

bObles fremstiller motoriske og multifunktionelle tumlemøbler til børn, som har til formål at opfylde deres mission: At skabe møbler, som motivere børn til bevægelse.

bObles kom til da den nybagte mor, Bolette Blædel, savnede møbler til børn der samtidig lagde op til leg. Bolette gik derfor sammen med sin søster, og sammen skabte de bObles. Det første tumlemøbel kunne man købe i 2006, og det er derefter kun gået fremad for bObles. Virksomheden har fået international anerkendelse, og har fået flere designpriser.

Den glade udvikling
bObles har udviklet fem tumleikoner, som skal skabe et bevægelsesunivers som hjælper med at styrke børns motoriske udviklinger. Tumleikonerne viser i helhed hvordan nærvær, nysgerrighed og sansestimuli skaber bevægelsesglæde. Når børn oplever bevægelsesglæde, får de lysten til at klare ting på egen hånd. Det kan være med til at styrke børns selvværd, indlæringsevne og andre kompetencer.
Henter produkter ...
Legetøjet fra bObles er lavet af blødt og praktisk skum materiale, som ikke laver mærker i gulvet under leg. bObles har desuden en skridsikker plan overflade, så det står fast i gulvet under vild leg. 
Med bObles kan du få mange sjove og udfordrende møbler, som du blandt andet kan bruge til at lave forhindringsbaner med, så du kan udfordre dit barn. 
bObles kan bruges til mange ting, det er kun fantasien der sætter grænser!

Alle bObles produkter er i fangende farver og striber, som hjælper med at stimulere barnets farvesans. bObles er nemme at rengøre, enten til at tørres af med en våd klud eller med vand og sæbe på det sted som der er beskidt.

Er du i tvivl om hvilke bObles der passer til dit barn? bObles kan bruges af næsten alle aldersgrupper, men der er selvfølgelig nogen som er mere specifikke til en bestemt aldersgruppe end andre. En god ide er at overveje hvilke motoriske evner, som du syntes dit barn skal udvikle på.
Til de helt små, kan vi anbefale at man finder et møbel, som kan være med til at styrke nakke- og rygmusklerne. Her kan bObles kylling været et godt forslag, da barnet kan ligge på den mens de træner deres nakke og ryg. Når barnet bliver større, kan man vende den om så den vipper.