Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoCarlsen Forlag

Lær dit barn at læse med Søren & Mette bøgerne
Søren & Mette bøgerne har efterhånden nogle år på bagen og må siges at være en klassiker. I Danmark er mange af os vokset op med Søren & Mette bøgerne, de har hjulpet mange af os med at lære at læse og er tit blevet fremhævet som et af de allerbedst udviklede læsesystemer. Derfor vil en udgivelse som samlebindet "Min første læsebog med Søren & Mette" også få nostalgien frem hos de fleste. De 192 sider i dette samlebind indeholder nemlig de tre første Søren & Mette bøger i serien. Et rigtig godt supplement til undervisningen i folkeskolen eller en spændende gave til nysgerrige førskolebørn.

Ta' på hverdagseventyr med Lotte & Totte bøgerne
På listen over klassiske børnebøger finder man uden tvivl også de ikoniske Lotte & Totte bøger. "Totte går ud" er den første bog i serien om Lotte & Totte og udkom første gang i Sverige i 1969. Heldigvis stoppede det ikke der, og i dag er der ikke den hverdagsoplevelse som de 2-5-årige ikke kan genkende eller lære at sætte ord på med de klassiske børnebøger om Lotte & Totte.
Henter produkter ...
I 2019 kunne Lotte & Totte så fejre 50 års-jubilæum for udgivelsen af deres første bog. 
I den forbindelse udkom, der også et par jubilæumsudgivelser. Én af dem er "Lotte modsat - og tre andre historier". I denne jubilæumsudgivelse kan du og dit barn tage på oplevelse med Lotte i hendes første bog "Lotte modsat" samt tre andre historier, hvor Lotte bl.a. smører ærmerne opnår der skal støvsuges og i sit helt eget værksted.