Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoKongWalther

Mathias og Tine får hele tiden nye ideér, og sortimentet bliver hele tiden udvidet med nye produkter.

Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af KongWalther produkter. Herunder: Østerbro handsken, Barnevognshandsken, Barnevognslufferne, Barnevognskroge, Pelskant og Net.
Henter produkter ...
Østerbro handsken fra KongWalther er en handske, der hjælper med at holde hænderne varme, når du er på tur med dit barn.

Barnevognshandsken er onesize og passer alle barnevogne samt klapvogne.

Barnevognslufferne er lavet af imiteret læder og fleece-for: Varm fleece forring, Vind- og vandafvisende, Lynlås på begge sider så handsken nemt kan monteres på alle slags barnevogne og klapvogne.

Barnevognskroge. KongWalthers Help Me Hooks er et sæt barnevognskroge, som kan hjælpe med indkøb eller pusletaske, som kan hænges på de to karabinhager. Krogene er nemme at montere og passer på alle slags styr på både barnevogne og klapvogne. De er lavet af 100% vegansk læder.
Vær opmærksom på ikke at overbelaste krogene, da vognen kan tippe bagover. Der er en max belastning på 5 kg. pr. krog.

Pelskant. KongWalther har lavet en pelskant til barnevogn, som forvandler den til en hyggelig lille hule til din baby. Pelskraven pifter din barnevogn op og giver den et varmt vinterlook. Den monteres nemt på barnevognen og passer til alle slags, da den er lavet i et elastisk materiale. Alle pelskante er lavet i imiteret pels.

Net. KongWalther har designet et net til vognen, som fungerer som et praktisk indkøbsnet. Nettet monteres direkte på barnevognen eller klapvognen med stærke velcro stropper. Nettet passer alle single vogne både barnevogne og klapvogne.
Nettet er lavet i 100% genanvendt bomuld.
Stort "ekstra" rum til din vogn, Monteres simpelt, Mål: B:45 H:58,Lille ekstra lomme til nøgler eller andet, Nettet kan desuden pakkes ned i lommen så det intet fylder. 
Vær opmærksom på at der ikke kommer overvægt på styret, så vognen tipper bagover.