Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoCarriwell

Carriwell - Behagelig, komfortabel og støttende amme- og graviditetstøj. Produkter fra Carriwell er behageligt og komfortabelt lingeri, som giver god støtte. Deres tøj er lavet i strækbart materiale, som gør at det former sig efter din krop, og helt uden at stramme.

Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af Carriwell, hvor du blandt andet kan finde mavestøttebælte, amme bh og graviditets bh'er.

Til dig der er gravid, har vi mavestøttebælter som hjælper med at aftage en del af vægten som din gravide mave medfører. Et mavestøttebælte kan være med til at reducere eller aftage smerter i lænden, hvilket også vil give dig en mere rank holdning.
Til dig der ammer. Amme bh'erne fra Carriwell er bøjleløse, komfortable og støttende. Amme bh'erne er lavet i et elastisk materiale, som gør at bh'erne både støtter og tilpasser sig brystes form og størrelse.
Henter produkter ...
Siden 1996 har Carriwell designet og udviklet komfortable og støttende undertøj til gravide og ammende mødre. Carriwell er især kendt for deres store fokus på kvalitet og komfort. 
Deres mission er at lave produkter, som skaber den gode ammeoplevelse mellem mor og barn. Det har derfor været vigtigt for dem at skabe lingeri, som er nemt til amning uanset, hvor mor og barn opholder sig.