Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoSES CREATIVE

SES Creative har i mange årtier produceret kreativt kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. 

SES Creative produkter sælges samlet som legesæt, så barnet kan gå direkte i gang med legen, uden at den voksne først skal finde et forklæde frem til fingermalingen eller en kagerulle til modellervoksen. Til hvert produkt hører en enkel manual, som også gør det ligetil at begynde at lege.

SES Creative har deres egen fabrik i Holland og har dermed fuld kontrol over både produkterne og kvaliteten af det færdige produkt. Kvalitet og produktsikkerhed er i højsædet, og SES Creative garanterer, at deres produkter altid er sikre, giftfrie og holdbare. De arbejder kun med miljørigtige løsninger, og SES Creatives farver er nemme at vaske af tøj og hud. Ingen produkter er testet på dyr. 
Henter produkter ...
Et SES-produkts CO2-fodaftryk er også 100% CO2-neutralt. SES Creative har opkøbt diverse truede skove i det centrale Tyskland, som de forbedrer og administrerer sammen med en lokal skovforvalter. Forvalteren er ansvarlig for at fjerne syge og faldne træer og arbejder på at forbedre skovens mangfoldighed og dermed hele økosystemet ved at plante nye træer. SES tager også højde for klima-, samfunds- og biodiversitetsstandarden, som sikrer, at projekter - udover bekæmpelse af klimaændringer - understøtter lokalsamfundet og opretholder biodiversiteten. Skovene kompenserer altså mere end den CO2-udledning, som SES Creatives virksomhed producerer. 

Derudover er SES Creative´s produkter fri for gluten, og de er hypoallergeniske. Virksomhedens grundliggende idé er, at kreative tanker og aktiviteter giver et betydeligt bidrag til et barns tidlige udvikling. Flere af deres produkter understøtter og udfordrer barnets kreativitet gennem eksempelvis fingermaling, modellervoks, lav-selv-badekugler og klippetræning. Derudover stimulerer flere af legesættene finmotorikken og barnets koncentrationsevne. SES Creative ønsker at gøre legen sjov, sikker og lærerig.