Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBaby Dan

Baby Dan - Sikkerhed og udstyr til hjemmet

Baby Dan er en dansk virksomhed, som har over 70 års erfaring. Baby Dan producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler, møbler og plejeprodukter til børn mellem 0 og 5 år. 

Baby Dans produkter produceres med henblik på at skabe et sikkert miljø for dine børn i hjemmet og virksomheden arbejder derfor målrettet på at udvikle nye løsninger som børnefamilier kan være 100 % trygge ved i deres hverdag. Baby Dan har desuden en ISO Miljøcertificering, og evaluerer løbende materialer og produktionsmetoder.

Baby Dans produkter produceres med henblik på at skabe et sikkert miljø for dine børn i hjemmet og virksomheden arbejder derfor målrettet på at udvikle nye løsninger som børnefamilier kan være 100 % trygge ved i deres hverdag.
Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Baby Dan

Du finder blandt andet en række sikkerhedsprodukter, som sikre dit barns gang i hjemmet. 
Du kan i vores sortiment fra Baby Dan blandt andet finde gitre, dørstoppere og vinduessikringer

Blandt de mest populære Baby Dan produkter findes blandt andet den praktiske lugtfri blespand, den smarte Ipad organizer til bagsædet i bilen, det funktionelle Alfred vægpuslebord, det fleksible Flexifit gitter og de lækre stræklagner og vådliggerlagner.

Baby Dan vil gerne opnå størst mulig kundetilfredshed, og derfor laver de løbende tests af deres produkter, processer og systemer, for at være sikker på at de opfylder deres egne krav. Derved har de også stor fokus på at deres produkter er i den bedste kvalitet, for at skabe størst funktionalitet og sikkerhed.