Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoNeoNate

NeoNate - Topkvalitets og brugervenlige babyalarmer

NeoNate er et af de mest velkendte og anerkendte mærker på markedet, når det kommer til babyalarmer. Deres mål er at udvikle babyalarmer i den bedste kvalitet og med gode funktioner, som gør, at de er blandt de mest brugervenlige babyalarmer på markedet.

NeoNate opstod da en norsk far var på udkig efter en alarm, som havde et system, der opfyldte hans ønsker. Systemet skulle både kunne leve op til hans høje krav som nybagt far og som tech-ekspert. Med en baggrund inden for den teknologiske verden var han ikke tilfreds med nogle af de valg, han havde inden for babyalarmer. Derfor besluttede han sig for at lave sin egen og på den måde kom Neonate til verden.

NeoNate har mange modeller i deres sortiment, som alle er funktionelle og har gode egenskaber. 
Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af NeoNate i forskellige prisklasser, for hos os kan alle være med. 

Alarmerne fra NeoNate fylder ikke meget, og er i så lille en størrelse at de passer fint ned i lommen.

I vores udvalg af NeoNate har vi blandt andet alarmer med video, så du altid kan se om dit barn sover. Derudover har vi også ekstra batterier til de fleste alarmer, så du er fri for at skal ud og købe en helt ny babyalarm, hvis det nuværende batteri svigter.

NeoNates mål er at udvikle babyalarmer, der er af høj kvalitet, og som er brugervenlige, det ses også i deres produkter, som har de bedste specifikationer, herunder: Kan holde til -19C, Bruger genopladeligt lithium-batteri med to års garanti, Interferensfri og sikker kommunikation med dit barn, Rækkevidde på op til 800m, Er ideel til både by- og land.

Køb NeoNate babyalarmer hos Ønskebørn
Vi har et bredt udvalg af NeoNates populære babyalarmer, og tilbehør til dem. Vi har gjort det endnu nemmere ved at inkludere NeoNate babyalarmer i flere af vores startpakker. Men hvis du blot er på udkig efter babyalarmer eller tilbehør, så findes der et bredt udvalg hos os.