Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoPlanToys

PlanToys - Bæredygtigt trælegetøj

For PlanToys har bæredygtighed og hensyn til miljøet været et vigtigt mål, lige siden begyndelsen i 1981. PlanToys er bæredygtigt legetøj, hvor fremstillingen er grøn og værner om miljøet.

Kendetegnet for PlanToys er flot design, høj kvalitet, sikkerhed og bæredygtige materialer. Selvom de har mere end 30 års erfaring, bliver de ved med at forny sig og udvikle nye spændende trælegetøj.
Henter produkter ...
Planwood
Alt legetøjet fra PlanToys er lavet i et materiale, som de kalder PlanWood. Det er et materiale, som er af gummitræ og giftfri lim. Materialet er desuden fri for skadelige kemikalier. Legetøjet bliver produceret i økologiske farvepigmenter, så de hverken skader barnet eller miljøet.

Udvikling af fantasi og motorik
Med legetøjet fra PlanToys er du med til at udvikle dit barns fantasi og motorik. Du kan være med til at udvikle dit barn igennem kreative lege, hvor de kan få styrket deres iagttagelser og læring igennem legen.

Bæredygtigt legetøj for naturen og dit barn
Når du vælger bæredygtigt legetøj, er du med til at skåne miljøet. Det giver dig også en god mulighed for at give dit barn en forståelse for det bæredygtige valg, naturen og miljøet. Det vil gøre at vores børn vokser op med en respekt for naturen, og en viden om hvordan man skal behandle naturen og miljøet.

Når du vælger legetøj fra PlanToys kan du være sikker på at miljøet er blevet skånet mest muligt under produktionen, og at kvaliteten er i top. PlanToys gør meget for at skåne miljøet, blandt andet genplanter de mere end 9000 træer årligt, hvilken afleder mere CO2 end de bruger. Deres produkter bliver desuden kvalitet sikret og godkendt indenfor de internationale sikkerhedsstandarder inden de forlader fabrikken.