Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoGurli Gris

En kort introduktion til Gurli Gris
Det er ikke helt uden grund, at Gurli Gris legetøj i dag findes i alverdens forskellige afskygninger - lige fra bøger og puslespil, til figurer, dukkehuse, bamser og legetøjstelefoner. Gurli Gris har taget verden med storm, og det forstår vi godt. Det er nemlig svært ikke at komme til at holde af den lille gris, der til tider kan være en smule skrap, men som samtidig deler gavmildt ud af latter og grynt, når hun hopper i mudder eller har det sjov med vennerne.

Hos ØnskeBørn, finder du udover Gurli Gris legetøj, også et udvalg af Gurli Gris artikler, som kan være med til at bringe smilene frem hos både børnehave- og skolebørn. Vi forhandler f.eks. både Gurli Gris madkasser og Gurli Gris drikkedunke, som passer perfekt i tasken og sikkert også kan få gang i snakken blandt børnene ved frokostbordet. 
Henter produkter ...
Den populære tv-serie om Gurli Gris så første gang dagens lys i 2004, og er også kendt under sit originalnavnet, Peppa Pig. Afsnittene om Gurli Gris varer normalt kun omkring fem minutter, og de handler ofte om helt almindelige hverdagsting som at gå i børnehave eller at børste tænder. Den lille kække gris og hendes venner er naturligvis også populære på YouTube, hvor Gurli gris selvfølgelig har sin helt egen YouTube-kanal.