Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBabyBjörn

BabyBjörn har stor fokus på kvalitetsprodukter til babyer og forældre. 

Deres største fokus er på sikkerheden i de produkter, de laver, så de kan tilbyde produkter, som forældre kan bruge med fuld tillid til, at det dækker de eksisterende sikkerhedsstandarder. 

BabyBjörn har siden start haft et tæt samarbejde med medicinske eksperter, som har vejledt og hjulpet, så deres produkter følger dit barns udvikling og tager hensyn til sikkerheden.
Henter produkter ...
Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af produkter fra BabyBjörn, herunder bl.a. potter, bæreseler, skamler og skråstole.

BabyBjörn er bedst kendt for deres bæreseler, som vokser med barnet og støtter det på den bedst mulige måde. 

Deres seneste Air bæresele tager hensyn til de varme dage og er derfor lavet i et åndbart materiale så barnet ikke bliver svedig af at sidde i den. Desuden er Air bæreselen smart fordi den er let at pakke sammen og tage med på turen.
Kan bruges i 4 positioner, både forud og bagud. Indbygget indsats til nyfødte. 2 højdepositioner: Brug den øverste højde for nyfødte (Min. 3,5 kg.) så barnet er i en position nær dit ansigt - Du skal kunne kysse toppen af barnets hoved. Ergonomisk benposition. Justérbar hovedstøtte. 

BabyBjörns sortiment finder du også de smarte Bouncers som er skråstole med god siddekomfort for barnet. Med en Bouncer kan du have barnet tæt på dig, også mens du laver praktiske gøremål. På den måde får du frie hænder, mens dit barn kan se, hvad du laver.

Skråstolen giver en naturlig vugning, da det er dit barns egne bevægelser, i modsætning til en elektrisk drevet skråstol. Det betyder også, at BabyBjörns bouncer ikke vejer særlig meget, så den er nem at flytte rundt på. 
Kan bruges fra nyfødt op til 13 kg. Vaskbart stof. Nem at folde sammen. Ergonomisk design for optimal støtte.