Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoEverleigh & Me

Everleigh & Me opstod da Frederikkes 4 måneder gamle datter skulle begynde at spise fast føde. De fleste ved, at det hurtigt ender i en masse svineri, når små børn skal spise, og især gulvet bliver hurtigt fyldt med rester og skal derfor rengøres flere gange dagligt, hvilket slider på mange gulve.
Frederikke brugte derfor de næste 8 måneder på at designe et praktisk og skridsikkert underlag, som kan passe ind i de fleste hjem. Ikke nok med at det designmæssigt skulle fungere, så skulle det også være praktisk og nem at rengøre.

Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af stoleunderlag og dækkeservietter fra Everleigh & Me. Der er mange forskellige farver, så du kan finde lige præcis det udtryk, du ønsker.
Henter produkter ...
Stoleunderlag. Alle underlagende har en skridsikker bund, som ikke rykker sig, når stolen trækkes ud. Underlagene har en mat og ikke-absorberende overflade, som er lavet i høj kvalitet og miljøvenligt PVC med vandbaseret UV-blæk, så de er lette at tørre af og rengøre efter brug. Derudover har underlaget den funktion, at det er meget fleksibelt og nemt at rulle sammen, så det kan tages med, hvis der er behov for dette.
Underlagene lever op til alle sikkerhedsstandarder og er fri for skadelige stoffer, som BPA, ftalater og formaldehyd, produceret med den største omhu for miljøet og opfylder kravene indenfor den europæiske standard R.E.A.CH.
Det anbefales at bruge filtpuder under højstolen, for at du undgår at der kommer unødvendige ridser.
Mål: 105 cm i diameter, og er fremstillet i 100% blødt vinyl.

Dækkeservietter fra Everleigh & Me er fremstillet i 100% silikone i høj kvalitet, som er godkendt til kontakt med fødevarer. De er helt fri for skadelige stoffer som BPA og ftalater. Der har været fokus på, at dækkeservietten skal være en god størrelse, som både har plads til tallerken og kop. Den er designet med henblik på mindst muligt svineri, så der er en hævet kant, som minimerer at spild kommer ud på bordet.
Det behøver ikke kun være en dækkeserviet til spisning, men kan også bruges til kreative udfoldelser. Dækkeservietten kan holde til både varme og kulde fra -40C til 230C og tåler opvaskemaskine.
Mål: 54 x 31 cm