Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoMoonboon

Marie og Adam har fået deres inspiration gennem månen, natten, søvnen, drømmene og eventyret, hvor månen symboliserer søvnen og Boon, der betyder velsignelse eller held, indkapsler alt det gode i livet.

MoonBoon går ikke kun op i miljøet, men tager også ansvar for gode arbejdsforhold, de er derfor rigtig stolte over at have GOTS-certificering på deres produkter.

Alle deres produkter er udviklet og testet i Danmark, og deres produkter er produceret uden kemi da MoonBoon vil sikre sig den højeste kvalitet i udstyr til dit barn.

Hos Ønskebørn er vi stolte forhandlere af MoonBoon, og der kan findes flere af deres produkter i vores sortiment - herunder:  Slyngevugger, både med og uden motor, Tilbehør til slyngevugge, Strækvikler, Dyner og puder i kapok, Sengetøj.
Henter produkter ...
Om MoonBoons slyngevugge
Det er efterhånden blevet et must-have hos de fleste forældre at eje en slyngevugge. Slyngevuggen hjælper dit barn med at føle sig tryg - de gyngende bevægelser kan relateres til tiden i mors mave. Slyngevuggen anbefales af danske jordemødre, og den er ergonomisk og sikker i forbindelse med barnets udvikling.
Madrassen i slyngevuggen er lavet i naturlig kapok, som er allergivenlig og bæredygtig. Der kan til slyngevuggen tilkøbes tilbehør - herunder: Vuggemotor, Flytbart stativ, Karmbeslag, Afstivermadras, Vuggemotor

Da Marie selv skulle stå og vugge slyngevuggen frem og tilbage, kom ideén til vuggemotoren, som kunne gøre det nemmere. Derfor valgte hun selv at begynde og udvikle på en motor, der kunne gøre dette. MoonBoon har fået hjælp af Laura Faurschou til at tegne vuggemotoren, og eksperter hos C.B Svendsen i Kirke Vanløse har udviklet og testet den.

Kan bruges fra 4 kg og op til 15 kg, Kåret som bedst i test hos b.la. Parenthood.dk og Tigerspring.dk, CE-mærket motor, Kan vugge op til 3 timer, Designet, udviklet og testet i Danmark.

Tilbehør og udstyr. Moonboon går meget op i miljøet og bæredygtighed, og dette er ikke kun når det kommer til slyngevugger og vuggemotorer. De har stor fokus på børns søvn, og derfor har de flere produkter, der hjælper børn til en bedre søvn.
Strækvikler: Med en strækvikle fra Moonboon får du en strækvikle der er i den bedste kvalitet. Der er fokus på at viklen både giver en god bevægelsesfrihed, er nem at binde samt behagelig at bruge både inde og ude. Strækviklen fra Moonboon har mange gode kvaliteter b.la.:, GOTS-certificerede, Fås i flere størrelser XS/S, M/L, Kan bruges fra 3 mdr. til 10 kg, Der er en lynlåslomme som kan bruges til sutter, dankort, mobiltelefon eller andet man gerne lige vil have ved hånden, Fås i flere farver

Kapok dyner og puder. Moonboon ønsker at skabe et alternativ til de almindelige dyner og puder, der er på markedet. De vil gerne skabe et allergivenligt og økologisk alternativ.

Sengetøj til både junior og babydyne: Moonboon laver sengetøj i naturlige farver, som er GOTS-certificeret. Det er også produceret med miljøet i tankerne.