Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBundgaard

Bundgaard har siden 1904 designet sko til aktive og nysgerrige børn. De er i dag Skandinaviens ældste børneskobrand. Deres største prioritet er børnenes behov, og derfor er kvalitet, funktion og komfort det største fokus i Bundgaards designs, de går nemlig ikke på kompromis med kvalitet og komfort, når det kommer til børns fodtøj.

Når man køber en sko fra Bundgaard, er man sikret et produkt, der giver børnenes fødder de bedste betingelser for et langt og sundt liv.

Bundgaard sko hos Ønskebørn
Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af Bundgaard sko. Husk du kan besøge en af vores Ønskebørn butikker, der vil altid være én klar til at guide og hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko til dit barn.
Henter produkter ...
Gummistøvler er et must have, når du skal finde fodtøj til regnvejrsdage. De fleste børn synes, det er sjovt at hoppe i vandpytter, og det betyder, at fodtøjet skal være i orden, så dit barn kan holde sig tør og varm.

Termostøvler er det oplagte valg i de kolde måneder, hvor gummistøvler bliver for kolde. Termostøvler indeholder blødt for, så dit barn både har varme og tørre fødder, når vejret er koldt.

Vinterstøvler. I vinterperioden er det vigtigt, at dit barn kan holde varmen. Bundgaard vinterstøvler er praktiske og behagelige, så du sikrer, at dit barn har godt fodtøj på, som holder de små fødder varme og tørre.