Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoDone By Deer

Spisetid med Done By Deer Spisesæt
Done By Deer har udviklet et sortiment, der indeholder alt, hvad du og dit barn har brug for ved spisetid, lige fra tallerkner, bestik og krus til komplette Done By Deer spisesæt. Udstyr fra Done By Deer gør spisetiden både sjov og praktisk. Ta' f.eks. bare Done By Deers serie af silicone hagesmække, som har en bred lomme i bunden, hvilket gør dem praktiske, hvis den lille skulle spilde, super let at rengøre og selvfølgelig sjov at se på, da den er prydet med de skønne Deer Friends-dyr: Elphee og Raffi.

Tallerknerne i Done By Deers Stick Stay-serie findes i flere forskellige farver. Tallerknerne er udformet i silicone og klæber derfor helt naturligt til glatte overflader, når du giver dem et lille tryk. Det er praktisk, da du på den måde forhindrer den lille i at komme til at skubbe sin tallerken rundt på bordet. Stick Stay-tallerknerne fra Done By Deer er alle udformet som dyr, der med garanti vil bringe smilet frem. Så er det bare at finde dit barns favorit - måske er det elefanten Elphee. 

Done By Deer uroer og legetøj stimulerer dit barn til leg og læring.
Henter produkter ...
Done By Deers design er kendetegnet ved en moderne skandinavisk stil, som samtidig er sjov og bringer smilet frem hos de små. Det er Done By Deers filosofi, at et børneværelse skal være et sjovt og personligt sted at være, som puster liv i børnenes fantasi. Der skal være plads til sjov og ballade, latter og smil - og det bidrager Done By Deers dekorative legetøj i den grad til. De fine stableklodser stimulerer eksempelvis barnets motoriske udvikling, når der skal stables klodser i forskellige størrelser, samtidig med at barnet introduceres for talrækken og de syv glade Deer Friends.

Et andet populært og dekorativt produkt, er uden tvivl Done By Deer uroen med de sovende Deer Friends: Elphee, Raffi, Croco og Ozzo. Denne Done By Deer uro er designet til at stimulere barnets sanser med sine indbyggede melodier og spejlet, som svæver over de fire venner, og kontinuerligt skaber forskellig spejlreflekser for barnet at fokuserer på. Uroen findes i tre moderne og beroligende farver, som uden tvivl vil være dekorative på ethvert børneværelse.

Done By Deer Ammepuder og tekstiler til enhver hyggestund
Få ting kommer op på siden af en hyggestund med dit barn - og med Done by Deers tekstilprodukter er der lagt op til råhygge. Med det fine Done By Deer sengetøj af 100% bomuld, kan du lade dit barn putte trygt og godt samme med sine gode venner: Elphee og Raffi. Til en hyggelig dag på sofaen vil dit barn helt sikkert også elske at blive pakket ind i en af de søde badekåber med dekorative motiver af de to undervandsdyr: Jelly og Wally. 
Ammer du dit barn, kan en Done By Deer ammepude med allergivenligt fyldt være med til at sikre god komfort for både du og dit barn. 

Sådan kunne man blive ved. Så gå hellere end gerne på opdagelse i hele vores sortiment af Done By Deer tekstiler - du vil helt sikkert kunne finde noget, der kan bringe smilene og hyggen frem.