Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoCam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen blev stiftet i 2012 af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen. Deres tilgang til design er bæredygtighed, forstået både som bæredygtig, økologisk produktion og som designets varighed og materialekvalitet, der kan gå videre i arv fra barn til barn.

Du kan få et stort udvalg af Cam Cam Copenhagens produkter hos Ønskebørn, herunder: Pusleborde, Senge, Pusletasker, Pusleunderlag, Børnetasker, Interiør, Og meget mere.

Henter produkter ...
Cam Cam Copenhagen er et GOTS-certificeret firma, der kun arbejder med GOTS-certificerede tekstilproducenter for at sikre, at produkterne er produceret af organiske materialer, på den mest miljøvenlige måde og under socialt ansvarlige produktionsbetingelser. Alle deres produkter er derfor 100% økologisk bomuld, og hele deres møbelkollektion er produceret i Europa af bæredygtigt FSC-certificeret træ og børnesikker VOC-fri maling.

Børn vokser hurtigt, og det gør deres behov også. Cam Cam Copenhagen bestræber sig på at imødekomme denne virkelighed og gøre op med køb-og-smid-væk-kulturen ved at tilbyde produkter, der er multifunktionelle og følger barnets udvikling ved at ændre funktion med de skiftende behov. Således ønsker Cam Cam Copenhagen at hjælpe familier med at træffe bæredygtige valg ved, at de kan vælge produkter, der er beregnet til at vare hele livet gennem tidløst design, innovative funktionalitet og materialer af høj kvalitet. At lade lang levetid føre til en bæredygtig livsstil med produkter der kan gå i arv fra barn til barn.