Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoVoksi

Voksi er et svensk mærke. De har mere end 30 års erfaring, og fremstiller køreposer og andet tilbehør til små børn. 

Voksi fremstiller deres varer ud fra deres værdier, nemlig at det kun er det bedste som er godt nok. Derfor benytter de udelukkende naturmaterialer til deres produkter, og stræber efter at deres produktion skaber mindst mulig miljøpåvirkning.

Voksis køreposer er i lækre materialer, og sørger for at dit barn ligger blødt og tilpas varmt ude i kulden. Du kan vælge at benytte køreposen i klapvognen eller en tur i barnevognen. Du kan også lyne den helt op, så den kan bruges som et legetæppe.
Henter produkter ...
Babywrap. Det nyeste skud på stammen er Voksi® babywrap som holder barnet varmt i autostolen eller barnevognen uden at det bliver overophedet takket være det åndbare materiale. Babywrappen er smart fordi den ikke fylder som en flyverdragt eller jakke under selerne og hullet bag i den gør det muligt at køre selerne fra autostolen eller barnevognen igennem. På den måde er du sikker på dit barn bliver forsvarligt spændt fast samtidigt med at det kan holde varmen, også selvom i skal ud af bilen. Du kan nemt lade barnet sidde i autostolen, mens I går ind i varmen og du behøver ikke vække det for at give det jakke eller flyverdragt på. Voksi® babywrap er nem og hurtig at åbne, når bilen bliver varm.

Voksi® babynest skiller sig ud på markedet med sin høje kvalitet og ultra bløde betræk. Babynesten er designet, så du trygt kan lægge dit barn fra dig for eksempel på sofaen eller andre steder uden det risikerer at falde ned.
Voksi® babynesten er også praktisk hvis du og baby skal sove hos en veninde eller familien, eller hvis i er på hotel på ferien. Den bløde skummadras giver en ekstra komfortabel liggeplads til baby og de bløde sider skaber tryghed for barnet. Den praktiske lædersele og udvidelsesstykket gør det muligt at skabe mere plads i babynesten så den kan følge med når barnet vokser.

Bæreplade. Med den smarte Voksi® bæreplade kan du bruge voksiposen som lift og bære dit barn rundt i den i stedet for at skulle tage det op af barnevognen, mens det sover og ricikere at vække det.