Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoNomi

Nomi er udviklet til at være en stol, der er tryg og sikker, både når dit barn sidder ved bordet, og når der bliver kravlet op og ned ad stolen. Der er mulighed for mange siddepositioner med korrekt ergonomisk støtte, det er med til at udvikle dit barn motorisk og give dit barn de bedste siddevaner.
Nomi stolen er nem at justere uden brug af værktøj, så du er sikker på, at den kan indstilles i takt med dit barns udvikling.

Nomi højstolen er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK, med følgende kommentar: "Med Peter Opsviks ergonomiske højstole design, lægger den klar afstand til testens andre højstole. Og indeholder derudover ingen uønsket kemi eller har problemer med sikkerheden. Nomi højstolen går som den eneste af 13 testede stole gennem testen uden anmærkninger". Udover at være kåret som testvinder hos Forbrugerrådet i Danmark, er højstolen også kåret som testvinder i Tyskland, Stiftung Warentest og af forbrugerrådet i Østrig.

Derudover har Nomi højstolen, som den eneste stol nogensinde, vundet en Produkt Safty Award, som er tildelt af EU Kommissionen for forbrugersikkerhed. Nomi vandt prisen for dens banebrydende sikre design, der eliminerer og/eller reducerer en lang række kendte risici med traditionelle højstole, dokumenteret af myndighedernes uheldsstatistikker.
Henter produkter ...
Nomi højstolen har en lang række egenskaber: 
Én stol, der kan bruges fra spæd, Nomi Baby giver spædbarnet et trygt sted at ligge, tæt på familien, Nomi Mini bøjlen giver tryghed når barnet begynder at sidde selv, Nomi højstol kan bruges af alle fra 2 år og op, Trinløs regulering uden brug af værktøj, Siddedybden tilpasses automatisk, Sædets form og struktur, modvirker at barnet glider frem, Ryggens udformning giver ryg og arm støtte, Størrelse og struktur på fodstøtten giver et godt fodfæste, Foddup stimulerer og giver urolige fødder et sted at holde frikvarter, Børn kan selv skubbe stolen ind til bordet og sætte sig op, pga. den åbne form, Afrundede former giver komfort, Hjul bagtil, mindsker risikoen for bagovertilt, Vejer under 5 kg, Alle materialer er bæredygtige og genanvendelige, Max. belastning 150 kg.

Nomi Baby Base. Med Nomi baby base, kan du have dit barn med ved bordet fra fødslen. Den kan indstilles i forskellige vinkler. Du kan lægge den næsten helt ned, eller sætte den mere opret. så dit barn kan følge med i, hvad der sker omkring bordet.
Der skal tilkøbes en madras til baby basen, som giver den perfekte støtte og komfort til dit barn.
Vær opmærksom på, at det anbefales, at dit barn ikke ligger for længe ved den oprette position, så derfor bør du justere positionen, hvis der er behov for dette.

Nomi Mini. Når dit barn skal lære at sidde selv ved bordet, kan du bruge Nomi mini. Det er en bøjle, der sikrer, at dit barn ikke falder, og som giver en god støtte hele vejen rundt.
Nomi Mini er let at montere og overholder de nye EN krav til barnestole.

Nomi Bakkebordet er æstetisk og organisk i dets udtryk. Bakkebordet er perfekt til mellemmåltider eller leg mens dit barn er med i køkkenet, mens du laver mad.