Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoTeddykompaniet

Teddykompaniet - De blødeste bamser og sutteklude

Teddykompaniet er en svensk virksomhed, som er kendt for deres populære bløde bamser. Teddykompaniet har mere end 30 års erfaring, og laver bløde bamser formet som forskellige dyr såsom kaniner, katte, bundegårdsdyr og safari dyr. De fås selvfølgelig også i den klassiske bamsebjørn.

Teddykompaniet har altid haft kvalitet i fokus, og derfor anvender de naturlige materialer til deres produkter, som er uden gift og brandhæmmende materialer. 


Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn kan du finde et udvalg af de sødeste og blødeste bamser og sutteklude. 

Børn elsker bamser, og hos os har du en god mulighed, for at finde dit barns bedste ven. Bamserne er af godt materiale, og kan selvfølgelig holde til at blive nusset og krammet.

Bløde natlamper. Er mørket lidt skræmmende for dit barn? Så har vi fra Teddykompaniet natlamper i blødt plysstof. Natlampen giver et behageligt lys i forskellige farver, og spiller en lille melodi så dit barn føler sig helt tryk med lampen. De fås i forskellige former for dyr. 

Sutteklude. Mangler dit barn derimod en ny ven? Så har vi sutteklude med et bamsehoved, som findes i forskellige farver og motiver. Dit barn vil elske suttekluden og at kramme bamsen.