Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBeSafe

BeSafe er en norsk virksomhed, som har fremstillet autostole og tilbehør med stor succes siden 1963. Med deres mere end 50 års erfaring, er de i dag førende indenfor fremstilling af sikkerhedsprodukter og autostole. 

BeSafe har en vision om, at ingen børn må komme til skade i bilulykker. Derfor går de op i at producere produkter i høj kvalitet, sikkerhed og funktionelle funktioner, netop for at opnå den største sikkerhed.

Med produkter fra BeSafe, får du veludviklede produkter kombineret med høj sikkerhed og kvalitet.
Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn finder du et bredt sortiment fra BeSafe

Udover vores store udvalg af autostole, har vi også tilbehør
Vi har blandt vores BeSafe sortiment, sædebeskyttere til bilen, solskærme og graviditetsseler. 

Er du gravid er graviditetsselen et godt supplement til bilen. Selen beskytter både mor og det ufødte barn ved tilfælde af ulykke, da man med selen flytter presset ned på hoftebenet og væk fra den gravide mave.

Dit barns sikkerhed betyder alt. ISO-Fix montering er den sikreste montering, og derved vil BeSafe gerne give forældrene en ekstra tryghed. 
BeSafes ISO-Fix monterede autostole, viser nemlig tydelige indikatorer når autostolen er monteret korrekt.

Sikkerheden i en autostol betyder alt, og derfor anbefales der, at børn er bagud vendt så længe som muligt, for at skabe størst sikkerhed ved kollision. Der anbefales bagud vendt stilling til barnet er omkring 4 år eller maks. 18 kg.