Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoJoha

Joha var de første, der begyndte at producere uldundertøj til børn, og de har igennem de sidste 35 år været blandt de førende på det europæiske marked. I de sidste 50 år har Johas fokus været det samme; at deres produkter skal være af kompromisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og lækkert design.

Joha findes i ca. 900 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Belgien, Holland, England, Rusland og Japan, og sælges fra str. 40-150.

Joha hos Ønskebørn
Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af Joha produkter, og vi forhandler b.la.: Ulddragter, Bodyer med og uden ærmer, Undertøj, Heldragter, Huer, Futter, Vanter, Cardigans, Leggins.
Henter produkter ...
Der bliver lagt stor vægt på miljøet hos Joha, og deres produkter har alle Oeko-tex standard certificering, hvilket sikre at produkterne er testet for skadelige stoffer. Udover det er de fleste af Johas produkter anerkendt af det internationale Woolmark certificat, som viser at produkterne holder sig indenfor deres skrappe krav som garanterer dig, at du får uld af høj kvalitet og høj renhed. Woolmark certificat må kun bruges på produkter der er fremstillet af 100% uld, og det er med til at sikre at kvaliteten er helt i top. Senest har de modtaget "Animal Welfare" certifikatet.

Uldens unikke egenskaber
Uld har en evne til at absorbere fugt, og det kan optage op til 40% af sin egen vægt, hvor bomuld kun optager 8%. Det gør, at dit barn bliver holdt tør og beskytter dit barns helbred og velvære, da det er skånsomt for huden. Uld er naturlig temperaturregulerende, det varmer kroppen, når det er koldt og køler, når det er varmt. Derfor kan uld både bruges om sommeren og vinteren.

Der er hudtyper, der er særligt følsomme, og det har Joha også haft i tankerne. Derfor er der blevet udviklet produkter med uld på ydersiden og bomuld på indersiden.