Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoAlvilda

Gurli Gris Bøgerne
Få figurer er et hit hos de små som Gurli Gris. Den lille glade gris og hendes venner har efterhånden været populære længe, og har da også flere visninger på YouTube end de fleste kan bryste sig af. Også Gurli Gris bøgerne er populære som aldrig før og udgives i Danmark af Forlaget Alvilda.

Bøgerne med Gurli Gris kommer i flere forskellige formater - den ene mere farvestrålende end den anden. Du kan f.eks. lade dit barn gå på opdagelse i den skønne Gurli Gris magnetbog, hvor hun leger med sine venner. Her er det op til dit barns fantasi, hvad Gurli Gris og hendes venner skal opleve, når de mange farverige magneter rykkes rundt på siden.

Bøger med lyd giver garanti for smil og latter, og Gurli Gris' Super larmende lydbog er bestemt ikke nogen undtagelse. Her er der nemlig fest og farver fra første side. Gurli Gris bogen med lyd lader dit barn grynte og snorke sig igennem historien, når der skal trykkes på de 18 sjove lyde i løbet af bogens handling.
Henter produkter ...
Hos ØnskeBørn forhandler vi også mange andre artikler med Gurli Gris. 
Du kan bl.a. glæde dit barn med alt lige fra bamser og legetøj, til service med den skønne Gurli Gris og hendes venner.

Find Holger Bøgerne
De fleste kender Find Holger bøgerne, som vel nok er en af Forlaget Alvildas mest populære udgivelser. De populære findebøger hjælper dit barn med at træne sin koncentrationsevne og kan danne ramme for flere timers sjov og underholdning.

Find Holger bøgerne har også udviklet sig igennem tiden, hvilket Find Holger og den magiske lommelygte er et godt eksempel på. Her er det ekstra svært at finde Holger på de mørke sider. Heldigvis har denne Find Holger bog en indbygget lommelygte som hjælp. Så er det bare om at sætte i gang!