Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoBORN Copenhagen

Julie og Camilla stiftede BORN Copenhagen med hensigt om at give børn det allerbedste. Det fandt de ud af, da de selv blev forældre og ville give deres børn det bedste. Deres mærkesag er, at i deres udvikling og produktion af deres produkter, er der fokus på ikke at overproducere. Derfor finder man heller ikke sæsonrelaterede produkter i deres sortiment.

Hos Ønskebørn har vi et stort udvalg af BORN Copenhagens produkter.
Henter produkter ...
En babynest danner en lille 'rede', der omslutter babyen og skaber den trygge følelse, kendt fra tiden i mors mave. Babynesten fra BORN Copenhagen er lavet i økologisk bomuld og er designet med store bløde sider og en 3 cm tyk madras. Den kan tilpasses i størrelsen ved hjælp af snore, som er godt gemt væk, så dit barn ikke kan få fat i dem.
Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld / 100% åndbart polyesterfyld / polyrethane skummadras / YKK-lynlås.
Du kan vende betrækket, så du kan få forskellige udtryk, Den bruges oftest fra 0-8 måneder, Kan vaskes i vaskemaskinen.

Ammepuden fra BORN Copenhagen sikre at dit barn ligger godt og sikkert. Ammepuden er lavet i den testvindende Fossflakes pude, som giver den mest optimale støtte til både dig og dit barn uanset, hvilken position du ønsker.
Den er lavet i et enkelt og smukt design, i ren økologisk bomuld. 
Hjælper dig med at amme i en behagelig stilling uden at trætte dine arme, Giver ergonomisk korrekt støtte og komfort, Beholder sin form og volumen, selv efter hyppig vask og brug, Forbliver kølig og tør under brug, Ikke-allergifremkaldende og Oeko-Tex-certificeret

En puslepude behøver ikke kun blive brugt til ble- og tøjskift. Med puslepuden fra BORN Copenhagen kan du også træne motorik, øve øjenkontakt og have små hyggelige stunder med dit barn.
Puslepuden fra BORN Copenhagen er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld og har en smuds- og vandafvisende coating for nemmere rengøring. Hvis uheldet er ude, så kan puslepuden også vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

Udover alle de skønne produkter der er nævnt, laver BORN Copenhagen også: Stofbleer, Baby- og juniorsengetøj, Suttesnor, Vådservietetui.

Alle produkter fra BORN Copenhagen er lavet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, fri for skadelig kemi og i et blødt, let og åndbart materiale. Se det store udvalg af BORN Copenhagen hos ØnskeBørn.