Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
E-mail
Mobil

Min kontoCAMA Copenhagen

Camilla og Marco har erfaring indenfor børnetøj, projektledelse, arkitektur og luftfartsindustrien, og derfor besluttede de sig for at komme med deres ide til et mobilt puslebord, som både er praktisk, funktionsdygtig, men samtidig ser godt ud.

CAMA Copenhagens vision er at give forældre en hjælpende hånd via deres produkter, uanset om det er til hverdagsbrug, eller når i skal ud og rejse. CAMA Copenhagen har miljøet i tankerne, og derfor er deres produkter lavet af organiske og testede materialer.

CAMA Copenhagen pusletasken er lavet i et enkelt og moderne design, som ikke på noget tidspunkt går på kompromis med funktionaliteten. Hver detalje i pusletasken er blevet designet med henblik på at gøre dit liv som familie nemmere når I er på farten.
Henter produkter ...
CAMA Copenhagen pusletaske
Pusletasken har vandtæt forring, og alle materialer, som er i kontakt med dit barns hud, er enten økologiske eller oeko-tex certificeret. Ydersiden er dekoreret med en fin læderdetalje, og du kan let åbne lynlåsen med en hånd. Derudover er der sørget for ekstra lommer, så du nemt kan komme til uden at skulle pakke hele tasken ud. Den er foret med økologisk bomuld og er opdelt i 3 store og 2 mindre rum, så der er masser af mulighed for at få pakket tasken, så den er overskuelig og nem at finde rundt i.

Pusletasken indeholder et pusleunderlag med en tyk skummadras, som er fastgjort med to magneter, den er beklædt med vandtæt beklædning og et oeko-tex certificeret bomuldslagen.

Tasken er designet sådan, at når dit barn er færdigt med bleer, kan du omdanne til en normal håndtaske ved blot at fjerne pusledelen.