Facebook
onskeborn-logo-300
0
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Voksi

Voksi


Voksi® er kendt for deres smukke og funktionelle voksiposer og har produceret køreposer i top kvalitet i over 30 år. Lad dit barn sove i naturmaterialer af højeste kvalitet. Hos Voksi® bruger de kun de fineste materialer i alle produkter så som uld, dun, fjer og bomuld. 


Under produktionen stræber de efter mindst miljøpåvirkning som muligt. Alle Voksis nye produkter er godkendt i henhold til Oeko-Tex® Standard 100, Klasse 1, hvilket er den højeste certificeringsgrad for tekstilprodukter til nyfødte og småbørn.

Webshop - Mærker - Voksi

Det nyeste skud på stammen er Voksi® babywrap som holder barnet varmt i autostolen eller barnevognen uden at det bliver overophedet takket være det åndbare materiale. Babywrappen er smart fordi den ikke fylder som en flyverdragt eller jakke under selerne og hullet bag i den gør det muligt at køre selerne fra autostolen eller barnevognen igennem. På den måde er du sikker på dit barn bliver forsvarligt spændt fast samtidigt med at det kan holde varmen, også selvom i skal ud af bilen. Du kan nemt lade barnet sidde i autostolen, mens I går ind i varmen og du behøver ikke vække det for at give det jakke eller flyverdragt på. Voksi® babywrap er nem og hurtig at åbne, når bilen bliver varm.

Den smukke Voksi® babynest skiller sig ud på markedet med sin høje kvalitet og ultra bløde betræk. Babynesten er designet, så du trygt kan lægge dit barn fra dig for eksempel på sofaen eller andre steder uden det risikerer at falde ned. Voksi® babynesten er også praktisk hvis du og baby skal sove hos en veninde eller familien, eller hvis i er på hotel på ferien. Den bløde skummadras giver en ekstra komfortabel liggeplads til baby og de bløde sider skaber tryghed for barnet. Den praktiske lædersele og udvidelsesstykket gør det muligt at skabe mere plads i babynesten så den kan følge med når barnet vokser.

Med den smarte Voksi® bæreplade kan du bruge voksiposen som lift og bære dit barn rundt i den i stedet for at skulle tage det op af barnevognen, mens det sover og ricikere at vække det.
Vare på mærke: