LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Träumeland

- Madrasser med ergonomisk komfort

Träumeland er en østrigsk virksomhed, der leverer baby- og juniormadrasser af høj kvalitet. Träumeland producerer deres produkter med hensyn til miljøet, og deres produkter bliver behandlet af certificeringsinstitutter.Logo:
traumeland-logo
Webshop - Mærker - Träumeland

Träumeland – Madrasser med ergonomisk komfort

 Träumeland er en østrigsk virksomhed, som fremstiller madrasser i baby- og juniorstørrelser, samt tilbehør til madrasserne. Träumeland producere deres produkter i højeste kvalitet, og de prøver at tage alle hensyn til miljøet. ”Madrasser der ånder” – lyder deres motto. Madrasserne er udstyret med ventilering der hjælper din baby med at ånde mens den sover.


Madrasserne har mange gode egenskaber som ventilering, sikkerhedstrædekanter, baby -og juniorside samt integreret beskyttelse mod fugt.


Findes der noget bedre end en god søvn, hvor man vågner frisk og veloplagt op? Träumeland baby madrasserne hjælper dit barn til at sove godt og uforstyret og det store udvalg af størrelser gør madrasserne til et idéelt valg, når du skal finde en madrads til liften, barnevognen eller sengen.


Alle Träumeland madrasserne er ergonomisk korrekte og virksomhedens årelange erfaring har givet baby madrasserne en masse gode egenskaber.


Bliv desuden klogere på børns soverytmer og få gode råd i Träumelands søvnguide.

Vare på mærke: