LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

STOKKE

baby- og børnemøbler

Stokke er bedst kendt for den ikoniske Tripp Trapp® stol fra 1972, som er designet af Per Opsvik. Ligesom alle de andre Stokke børnemøbler er Tripp Trapp® stolen funktionel og brugbar op gennem hele barndommen. 

Logo:
stokke-logo
Webshop - Mærker - STOKKE

STOKKE – Udstyr og interiør til baby

Stokke er et norsk firma, som blev grundlagt i 1932. Det var dog først i 1972 at deres første produkt til børn, blev lanceret. De startede med at producere den kendte Trip Trapp stol, som er den stol de er mest kendte for i dag. Stokke producere i dag luksuriøse børnemøbler og udstyr til børn, som er funktionelle, har god kvalitet og er brugbar op gennem hele barnets barndom.


Stokkes babyudstyr er smarte og bæredygtige produkter, som fremmer kontakt mellem barnet og dets forældre. Stokkes koncept er at jo "højere er bedre" og "ansigtet mod forældrene" bruges til mange af deres produkter, fordi det fremmer øjenkontakt og interaktion mellem forældre og barn.


Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af Stokke. Vi har den populære Trip Trapp højstol, som gør at barnet kan blive en del af middagsbordet. Når barnet vokser, vokser højstolen med. Både sædet og fodstøtten er justerbar, og på den måde kan stolen nemt indstilles i takt med at dit barn vokser.


Har man behov for at gøre stolen blødere at sidde på, har vi også hynder i flere farver, som passer til Stokke højstolen.


 Har man ikke badekar derhjemme har vi Flexi Bath, som er et foldbart badekar. Det er nemt at opbevarer og kræver ikke meget plads. Flexi Bath er velegnet til nyfødte og op til fire år.


Vare på mærke: