LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Sleepbag

- kørepose og tilbehør


Logo:
sleepbag-logo
Webshop - Mærker - Sleepbag

Sleepbag kørepose

Sleepbag er en dansk virksomhed, der producerer køreposer i lækkert design. Deres køreposer er utrolig bløde, og er produceret af de bedste materialer og har temperaturregulerende teknologi. Den temperaturregulerende teknologi i Sleepbag materialerne, sørger for at dit barn hverken fryser eller sveder når det ligger i køreposen.


Sleepbag køreposerne kan bruges som sovepose lift, kørepose, aktivitetstæppe eller legetæppe. Mulighederne er mange. Sleepbag’en kan bruges til nyfødte babyer og helt op til 3 år.


Hos ØnskeBørn har vi et lille udvalg af Sleepbag. Vi har køreposen, som du kan få i forskellige farver. Har du brug for at løfte dit barn i køreposen har vi bæreplade med læderstropper, som gør at du nemt og hurtigt kan bruge køreposen som en babylift. Bærepladen må bruges indtil barnet selv kan side, eller til en max belastning på 12 kg.


Køreposerne kan lynes helt ud så de bliver til et legetæppe. Derved kan du kombinere køreposen med en UV-sejl, så babyen kan ligge ude på græsplænen når det er godt vejr. UV-sejlet beskytter på niveau med faktor 50, og er vind og vandafvisende.

Vare på mærke: