LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Sebra

- dansk design
Sebra er en dansk virksomhed med stor erfaring indenfor design og produktion af lækkert babyinteriør og babyudstyr.


Logo:
sebra-logo_sm
Webshop - Mærker - Sebra

Sebra – Dansk design i naturmaterialer

Sebra er en dansk virksomhed, som har stor erfaring indenfor design og produktion af lækkert interiør til børneværelset samt babyudstyr. Sebra blev etableret i 2004 af Mia Dela, som fik ideen da hun blev mor for første gang. Hun fandt ud af hvor svært det var at finde lækkert børneinteriør, og begyndte derfor at lave sit eget. Det blev startskuddet for Sebra, som sidenhen er vokset fremad.


Håndlavet kvalitet

En stor del af Sebras produkter er håndlavet og produceret i bomuld, træ og uld. Sebra producere deres produkter i økologiske naturmaterialer, for at skåne miljøet mindst muligt og for at opnå størst kvalitet.


Hos ØnskeBørn finder du et udvalg af Sebra. Vi har legetøj og interiør til børneværelset. Sortimentet fra Sebra byder på kvalitets interiør, farverige tekstiler og møbler til børneværelset, hvor du blandt andet kan finde babynests, ammepuder, lagner og den kendte Sebraseng.


Sebra Sengen

Sebra sengen vokser i takt med at barnet vokser, og har flere kombinationsmuligheder som gør at den kan bruges i mange år og på mange måder. Tremmerne i siden kan fjernes, så sengen bliver mere åben og giver mere frihed.


Sebra legetøj

Af legetøj har vi blandt andet også hæklet og strikket legetøj, som er et af kendetegne hos Sebra. Blandt vores udvalg af hæklet og strikket, har vi hæklede rangler som er formet i forskellige motiver af dyr. Vi har også den populære hæklet trækdyr, som de fleste børn kender som Elefanten Bodil. 


Vare på mærke: