LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Rubens Barn

- Håndsyede dukker

Rubens Barn dukkerne er håndsyede og det kræver over 100 forskellige trin at sy en Rubens Barn dukke. 


Logo:
rubensbarn-logo
Webshop - Mærker - Rubens Barn

Rubens Barn

Med deres mere end 25 års erfaring, har Rubens Barn haft stor succes med at fremstille håndsyede dukker med genkendelige ansigter. Alle dukker har et specielt udtryk, og er velegnet til både børneleg og terapi. Dukkernes ansigter er formet med formålet om at give et mere emotionelt og realistisk look, med store runde øjne.


De søde ansigter på dukkerne er formet blødt stof for at give dem et mere emotionelt og realitsisk look. Øjnene er vigtige. De bliver broderet på dukken og det er dem, der giver dukken liv og får barnet til at kramme den og holde af den som en god ven. Hos Rubens Barn kalder de det 'Handmade Happiness'.


Rubens Barn EcoBuds er både håret, 'huden' og tøjet fremstillet i 100% økologisk bomuld. De andre dukker er fremstillet i 100% polyester. Alle dukkerne kan maskinvaskes ved 30 grader og tørretumbles ved lav varme. Alt tøjet bør vaskes i hånden.


Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Rubens Barn. Vi har dukker i forskellige former, etnicitet og med forskellige tøj sæt. Vi har derudover et lille udvalg af ekstra tøj, som kan tilkøbes ved siden af.

Vare på mærke: