LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Rice

RICE by RICE er et dansk brand - en interiør- og accessoriesvirksomhed kendt for farverigt melamin, håndlavet opbevaring og unikke detaljer – produkter til hverdag og fest, til ethvert hjem og ethvert børneværelse.


Universet er fyldt med sprudlende produkter – funky men samtidig helt nede på jorden og super praktiske. Designet er moderne, skabt med en legende ånd og med fokus på de små detaljer. Ordene Fun, Funky og Funktionel danner grundlag for, hvad RICE står for… Produkter der bidrager med sand hverdagsmagi!

Hos RICE er ønsket at farve verden gladere og bringe kulør ind i dit hjem. Missionen er at tilføje det ekstra til det ordinære - male hverdagen med penselstrøg af farve og sjov. RICE holder af det unikke og elsker at tilføje dét ekstra lille twist. Det har været missionen helt fra virksomhedens begyndelse i 1998.


RICE er kendt for deres melaminservice. Den høje kvalitet sikrer en lang levetid, produktet er modstandsdygtigt og helt perfekt til familier. 

Alle RICE-produkter tiltænkt mad- og drikkevarer er naturligvis fødevaregodkendt og alle produkter lever op til kravene iht. både dansk og EU-lovgivning. Genkend dit RICE-melaminprodukt på RICE-hologrammet, der sikrer, at du får den originale RICE kvalitet!

Logo:
RICE EverydayMagicPink
Webshop - Mærker - Rice

Det er en del af RICEs tilgang at arbejde med hjertet på rette sted. 


Social ansvarlighed er en del af RICE DNA’et – troen på en bedre verden og arbejde for at gøre en forskel – en tilgang hvor ”ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen”. Sammen er vi stærkere!


Til hver og til fest

RICE by RICE har et skønt udvalg af kopper til de små med tud og gode håndtag, som sikrer at barnet kan få ordentlig fat. Det hjælper den lille til at lære at drikke selv. 

I kan også dække bordet med de skønne farverige tallerkener - de passer både til hverdagen trummerum og til de festlige anledninger. 


Vare på mærke: