LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Oball

Oball legetøj består af en lang række produkter i originale og let genkendelige former, som indbyder til sjov og kreativ leg. Oball er kendt for sit unikke legetøjsdesign, som er præget af stærke, tydelige og flotte farver. Legetøj fra Oball er designet til at stimulere udviklingen af børns finmotorik og kreativitet. Med et sortiment, som rækker fra bolde til biler, påvirker Oball legen med et dynamisk og sjovt aftryk.
Logo:
oball_logo
Webshop - Mærker - Oball

Oball

Oball er et populært mærke med motorisk legetøj til børn. Deres sortiment består af en lang række produkter i genkendelige former, som indbyder til sjov og kreativ leg. Oball er designet til at underholde de mindre børn og udfordre deres kreativitet og motoriske udvikling. Produkterne fra Oball er produceret af plastmaterialer i dynamiske og sjove udtryk. Oballs produkter har store huller, som gør det nemt for små børn at gribe og holde fast i legetøjet.


Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af Oball produkter. Vi har alt lige fra bolde og biler til rangler og badelegetøj. Børn skal stimuleres helt fra de er små, for at de kan udvikle deres færdigheder bedst. Hos ØnskeBørn har du god mulighed for at finde den Oball, der passer til dit barns behov.


Oball Go Grippers og Oball John Deere til de lidt større børn 

En Oball bilbane og Oballs fine Go Grippers biler er en rigtig god gave til barnet, der er glad for fart og biler. Oball Go Grippers biler anbefales som legetøj til børn fra 12måneder og opefter. Oball Go Grippers biler kommer i mange forskellige former og farver. Har du f.eks. et barn, som er helt vild med Disneys Monsters Inc. eller Peter Plys, kan du helt sikkert finde Oball Go Grippers biler, som vil vække begejstring. Kombinér Oball Go Grippers bilerne med en af de populære og fantasifulde Oball bilbaner, og der er garanti for flere times leg og latter. 


Hos ØnskeBørn er vi også helt vilde med Oballs samarbejde med John Deere, og derfor finde du mange af de forskellige biler og køretøjer fra serien i vores sortiment. Så hvis dit barn er vild med maskiner og livet på bondegården, vil Oball John Deere serien være et sikkert hit. I Oball John Deere serien finder du bl.a. det fine ladesæt, som passer til Oball Go Grippers bilerne. Kombinér sættet med John Deere legetæppet og nogle af de mange John Deere biler, og så er dit barn ellers klar til at slippe fantasien om livet på landet løs. 


Oball til de mindste

Til de helt små børn anbefaler vi Oball rangler og bidelegetøj, idet de kan være til stor glæde når den lille er begyndt at få tænder. Produkterne passer til små hænder, er til at få fat i og kommer i mange forskellige farver, som appellerer til små øjne. 


Når din baby er blevet lidt større og begynder at interessere sig mere for at røre ved ting, er det værd at tage et kig på Oball Classic serien. Denne serie består primært af plastikbolde med huller hele vejen rundt, som gør, at dit barn kan rulle, trille og gribe let i bolden. På denne måde hjælper Oball legetøj til at udvikle dit barns finmotorik og sanser. 


Rengøring

Oball legetøj er praktik og nemt at rengøre. Produkterne kan tørres af med en klud og noget sæbe, og ellers tåler mange af produkterne også en tur i opvaskemaskinen. 

Vare på mærke: