ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Oball

- Motorik legetøj
Oball legetøj består af en lang række produkter i originale og let genkendelige former, som indbyder til sjov og kreativ leg.
Logo:
oball_logo
Webshop - Mærker - Oball

Oball

Oball er et populært mærke med motorisk legetøj til børn. Deres sortiment består af en lang række produkter i genkendelige former, som indbyder til sjov og kreativ leg. Oball er designet til at underholde de mindre børn og udfordre deres kreativitet og motoriske udvikling. Produkterne fra Oball er produceret af plastmaterialer i dynamiske og sjove udtryk. Oballs produkter har store huller, som gør det nemt for små børn at gribe og holde fast i legetøjet.


Stort udvalg af Oball

Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af Oball produkter. Vi har alt lige fra bolde og biler til rangler og badelegetøj. Børn skal stimuleres helt fra de er små for at de kan udvikle deres færdigheder bedst, og hos ØnskeBørn har du god mulighed for at finde den Oball der passer til dit og din barns behov.


Til de små

Til de helt små børn anbefaler vi Oballs rangler og bidelegetøj, idet, de kan være til stor glæde når den lille er begyndt at få tænder.


Til de lidt større

Når barnet er blevet lidt ældre, og er begyndt at interessere sig for at røre ved ting, kan vi anbefale Oballs Classic produkter. Det er plastikbolde med huller hele vejen rundt, som gør, at dit barn kan rulle, trille og gribe let i bolden.


Rengøring

Til rengøring kan de tørres af med en klud og sæbe, og ellers tåler mange af produkterne en tur i opvaskemaskinen. 

Vare på mærke: