LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

NONOMO

- Hængevugge for en bedre søvn

Nonomo slyngevuggen giver dit barn en rolig nattesøvn fordi det ligger trykt omslyngen af vuggens sider. Med et Nonomo stativ kan du stille vuggen frit i lige det rum som passer dig og nemt flytte rundt på vuggen. De vuggende bevægelser som du kan give barnet i slyngevuggen får det til at slappe af og falde til ro. 


Hængevuggen kan også hænges i dørkarmen med en dørklemme eller i loftet med en loftskrog. Vuggen få også som tvillingevugge.

Logo:
nonomo logo 2020
Webshop - Mærker - NONOMO

NONOMO

Nonomo er en tysk virksomhed, som har produceret hængevugger siden 2009. Nonomo har altid haft stor fokus på naturlige og organiske materialer, og derfor er deres hængevugger fremstillet af 100% naturlige materialer uden skadelige kemier.


Hængevuggen fra NONOMO sørger for at dit barn ligger trygt i slyngen, og bidrager til en rolig og behagelig søvn. Hængevuggen kan hænges mange steder, f.eks. i en dørklemme, i loftet med en loftskrog, eller i et stativ.


Hos ØnskeBørn kan du finde din næste hængevugge. Vi har hængevugger til et enkelt barn, samt hængevugge til dig der har tvillinger. Alt tilbehør du skal bruge, finder du også hos os. Hvad end om du vil have hængevuggen til at hænge i et stativ, dørklem eller i loftskrog.

Vare på mærke: