LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

NeoNate

- brugervenlige babyalarmer i høj kvalitet

Neonate er en af de mest velkendte babyalarmer på markedet. Neonate udvikler brugervenlige babyalarmer i høj kvalitet, som gør din hverdag lettere fordi du kan stole på alarmen og ikke behøver sidde vagt ved sengen.

Logo:
neonate-logo
Webshop - Mærker - NeoNate

NeoNate – Topkvalitets og brugervenlige babyalarmer

NeoNate er et velkendt mærke, og er en af de mest kendte babyalarmer på markedet. Deres mål er at udvikle babyalarmer i den bedste kvalitet og med gode funktioner, som gør at de er blandt de mest brugervenlige babyalarmer på markedet. NeoNate opstod da en norsk far, var på udkig efter en alarm som havde et system der opfyldte hans ønsker. Systemet skulle både kunne leve op til hans høje krav som nybagt far og som tech ekspert. Med en baggrund inden for den teknologiske verden var han ikke tilfreds med nogle af de valg han havde inden for babyalarmer. Derfor besluttede han sig for at lave sin egen og på den måde kom Neonate til verden.


NeoNate har mange modeller i deres sortiment, som alle er funktionelle og har gode egenskaber. Hos ØnskeBørn har vi et stort udvalg af NeoNate i forskellige prisklasser, for hos os, kan alle være med. Alarmerne fra NeoNate fylder ikke meget, og er i så lille en størrelse at de passer fint ned i lommen.


I vores udvalg af NeoNate, har vi blandt andet alarmer med video, så du altid kan se om dit barn sover. Derudover har vi også ekstra batterier til de fleste alarmer, så du er fri for at skal ud og købe en ny, hvis det nuværende batteri svigter.

Vare på mærke: