LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Najell

Svenske Najell designer og udvikler innovative babyprodukter til ungdommelige, urbane familier i bevægelse. De stræber efter at tilbyde produkter, som gør det muligt at leve det liv I ønsker, som familie. Du finder her et udvalg af bæreseler og de multifunktionelle Sleepcarriers

Logo:
Najell-logo-fritlagt
Webshop - Mærker - Najell

Najell

Najell er en svensk virksomhed, som blev etableret i 2012. Najell designer og udvikler babyprodukter til de bevægelige og aktive familier. Najell stræber efter at udvikle de bedste produkter, med gode funktioner, for at gøre dagen nemmere for forældre og barn.


Najell går meget op i kvalitetssikring, og derfor sendes deres produkter igennem en lang række test under produktionen. Det gør de, for at få de mest sikre produkter til deres kunder.


Hos ØnskeBørn finder du forskellige produktvarianter fra Najell. Vi har bl.a. Sleep Carrier, som har en innovativ 4-i-1 funktion, og kan derfor bruges til flere ting. Vi har strækvikler, som gør det nemt for forælderen at have sit barn tæt ind til sig, samtidig med at man har armene fri. Er du ikke til vikle funktionen, så har vi også bæreseler.

Vare på mærke: