LOADING...
onskeborn-logo-blaa_rod uden pay-off
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Medela

- brystpumper og ammesystemer

Medela har udviklet brystpumper siden med henblik på at hjælpe mødre som ikke kan amme deres børn med at benytte deres brystmælk. 


Hvis du har et barn, som ikke kan ammes direkte ved brystet, eller I er nødt til at være adskilt et stykke tid, kan du ved at pumpe brystmælk ud sørge for, at dit barn får gavn af din brystmælk alligevel. Medelas brystpumper og ammesystemer hjælper dig med at pumpe brystmælken ud på den bedst mulige måde, så dit barn kan få gavn af den og du eventuelt senere kan amme fordi mælkeproduktionen vedligeholdes.


Få hjælp i din lokale ØnskeBørn butik til hvordan du vælger den brystpumpe, der passer til dine behov og din livsstil. Vores dygtige personale kan også fortælle dig om fordelene ved dobbeltpumpning med Medela Swing Maxi brystpumpe og håndfri pumpning med Medela Swing brystpumpe, samt hvordan du opbevarer, nedfryser og optør brystmælken. 

Logo:
medela-logo
Webshop - Mærker - Medela

Medela

Medela er et schweizisk brand, som har haft stor erfaring med fremstilling af ammeudstyr, siden 1961. Meldela producere ammeudstyr, med henblik på at gøre amningen lettere for mor og barn.


Medela har blandt andet udviklet brystpumper, som skal hjælpe mødrene som kan have svært ved at amme. Hvis man har svært ved at amme, er brystpumpe nemlig en god ide. Her kan du nemt pumpe brystmælk i flaske, så barnet stadig har mulighed for at få de gode næringsstoffer der er i brystmælk.


Hos ØnskeBørn finder du et stort udvalg af Medela, og vi har helt sikkert noget der passer til dig og din amning.


Du kan få råd og vejledning i din lokale ØnskeBørn butik til hvordan du vælger den brystpumpe, der passer til dine behov og din livsstil. Vores dygtige personale kan også fortælle dig om fordelene ved dobbeltpumpning med Medela Swing Maxi brystpumpe og håndfri pumpning med Medela Swing brystpumpe, samt hvordan du opbevarer, nedfryser og optør brystmælken.

Vare på mærke: