LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Magni

- musiklegetøj i glade farver

Magni legetøj henvender sig til de musikglade børn, der holder af rytmer og glade toner. De fine Magni marakas i træ giver selv de mindste børn mulighed for at spille med på sangene.

Logo:
magni-logo
Webshop - Mærker - Magni

Magni – Legetøj til de musikglade børn

Legetøjet fra Magni er til dig, som har et barn der er vild med rytmer og glade toner.


Magni legetøjet er produceret i lækre og unikke designs, som både stimulerer børnenes sanser samt grov- og finmotorik. Legetøjet er fremstillet i holdbare materialer, og legetøjet er godkendt til sikker leg for børnene. Alle produkter fra Magni er testet og overholder alle EU og EN-standarder for legetøj, samt er produkterne CE-Mærkede. Udover aktivitetslegetøj, har Magni også legetøj til legekøkkenet.


Stimuler dit barn med Magni

Fra dit barn er helt spæd, er det vigtigt at blive stimuleret. Det kan du gøre bedst med farver og lyde, og der er produkterne fra Magni et godt sted at starte. Er barnet stadig så lille at de ikke kan lege med det selv, kan du spille for dem så de får lov til at kigge, lytte og mærke på legetøjet.


Noahs Ark

Hos ØnskeBørn har vi et udvalg af Magni, der lægger op til sjov leg og aktivitet. Et produkt som er et hit til den lille som lige har lært at gå, er Noahs Ark puttekasse. Den er med til at styrke barnets motorik og koordineringsevne og har en træksnor i sig. Lad dyrene komme ombord, og få dem til at passe ind på deres pladser.


Stabelpingviner

Magnis stabelpingviner er et andet hit til de små, som elsker at rører og udforske ting. Stabelpingvinerne er gode til at styrke børns øje-til-hånd koordinering og motorik. 


Vare på mærke: