onskeborn-logo-300
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Leander

møbler og tilbehør

Leander®  er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander®  produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.


Den populære Leander®  vugge fås i hvid og grå og giver frie frie, rolige bevægelser i alle retninger. Det beroliger dit barn og stimulerer barnets sanser, balance og motorik.


Matty puslepuden fra Leander®  er praktisk og populær fordi overfladen er helt tæt, så ingen væsker trænger ned i puden. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om betræk, der hele tiden skal vaskes. Matty puslepuden er altid klar til brug. 


Den klassiske Leander®  højstol er fremstillet af formspændt bøgetræ, der er FSC-certificeret og giver barnet stabilitet og styrke fordi den støtter barnet de rigtige steder. Designet er let og elegant og gør det muligt at bruge højstolens hele livet.


Med den smarte Baby-Jr. seng fra Leander®  får du en seng med vokseværk. Sengen kan nemlig udvides med tiden fra babyseng til juniorseng og kan derfor følge barnet helt fra lille til 6-7 års alderen.


Se også de lækre møbler fra Linea by Leander her.

Logo:
leander logo_brown_all the care in the world
Webshop - Mærker - Leander
Vare på mærke: