LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

Leander

- møbler og tilbehør

Leander®  er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander®  produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.


Den populære Leander®  vugge fås i hvid og grå og giver frie frie, rolige bevægelser i alle retninger. Det beroliger dit barn og stimulerer barnets sanser, balance og motorik.


Matty puslepuden fra Leander®  er praktisk og populær fordi overfladen er helt tæt, så ingen væsker trænger ned i puden. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om betræk, der hele tiden skal vaskes. Matty puslepuden er altid klar til brug. 


Den klassiske Leander®  højstol er fremstillet af formspændt bøgetræ, der er FSC-certificeret og giver barnet stabilitet og styrke fordi den støtter barnet de rigtige steder. Designet er let og elegant og gør det muligt at bruge højstolens hele livet.


Med den smarte Baby-Jr. seng fra Leander®  får du en seng med vokseværk. Sengen kan nemlig udvides med tiden fra babyseng til juniorseng og kan derfor følge barnet helt fra lille til 6-7 års alderen.


Se også de lækre møbler fra Linea by Leander her.

Logo:
leander logo_brown_all the care in the world
Webshop - Mærker - Leander

Leander

Leander er en dansk virksomhed, som startede op i 1998. De har derfor over 20 års erfaring med at levere dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander har et mål om at skabe møbler, som møder barnets behov, og inspirerer til leg, aktivitet og forbedre barnets udvikling.


Leander har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.


Hos ØnskeBørn finder du et større udvalg af produkter fra Leander

Blandt produkter har vi den populære Leander Vugge, som findes i hvid og grå. Det smarte ved vuggen er at den giver frie og rolige bevægelser i alle retninger, som beroliger dit barn og stimulere barnets sanser, balance og motorik.


Mangler du en smart seng, som kan vokse med dit barn? Med baby – junior sengen får du en seng med vokseværk. Sengen kan nemlig udvides med tiden fra babyseng til juniorseng og kan derfor følge barnet helt fra lille og op til 6-7-årsalderen.


Wally væghængt puslebord er et godt alternativ til dig, som ikke har meget plads at gøre med. Puslebordet Wally har et let design og er væghængt hvilket vil sige at efter brug, vippes den sammen, og kræver derfor ikke meget plads.

Vare på mærke: