LOADING...
ØnskeBørn Logo
0
0,00 DKK
Seneste tilføjet vare(r)
Indkøbskurv subtotal:DKK 0,00
Gå til kurv

KREA

KREA er et dansk mærke, som har produceret legetøj i flere generationer. KREA legetøj er kendetegnet ved sin høje kvalitet og for sin evne til at inspirere til timevis af leg og læring. KREA står efterhånden bag en del legetøjsklassikere, hvoraf en af de mest populære nok er den ikoniske røde KREA dukkevogn i træ. For de lidt yngre generationer, vil en KREA hoppeko eller en KREA sansegynge helt sikkert også vække genkendelse. Logo:
krea-logo
Webshop - Mærker - KREA

Motorisk udvikling med en KREA sansegynge

KREA legetøj har en stolt tradition for at producere pædagogisk legetøj med fokus på børns motoriske og sanselige udvikling. Netop derfor finder du i dag også KREA legetøj hos mange af de danske daginstitutioner rundt omkring i landet. Måske er du endda stødt på den populære KREA sansegynge derude et sted?


En KREA sansegynge stimulerer udviklingen af barnets balance og motorik og har med sine lullende bevægelser også en beroligende effekt på mange børn. KREAs sansegynge er produceret i et letvægtsmateriale og kan benyttes til både indendørs og udendørs leg. Perfekt til ethvert børneværelse eller til det store æbletræ i baghaven.


Aktiv leg med en KREA hoppeko

Hvem er ikke på et eller andet tidspunkt stødt på den søde KREA hoppeko? Hoppekoen fra KREA er i hvert fald efterhånden kommet i et hav af forskellige farver - lige fra den klassiske sorte udgave til de mere farverige lilla, røde og grønne versioner - og må siges at være en KREA klassiker.


Den glade KREA hoppeko er en god måde at stimulere dit barn til aktiv leg, da den også styrker barnets motoriske udvikling, balance og muskulatur. Hoppekoen er produceret i et let og blødt plastmateriale, som gør den nem for barnet selv at skubbe rundt med. En KREA hoppeko har derudover også en længere levetid, da den kan justeres i højden og på den måde vokse sammen med barnet. Hoppekoen kan nemlig reguleres i højden ud fra mængden af luft, der pumpes i den. For enhver forældre, er det derudover også værd at vide, at KREAs hoppeko et nemt at rengøre med en våd klud og ikke laver mærker på stuegulvet. 


Med en KREA hoppeko er der rig mulighed for flere timeres leg, latter og smil... og trætte børn. 

Vare på mærke: